Artister: Sabaton & Refused

De to headlinerne i år er også to av de vi har fått mest spørsmål om de siste årene.
Men under der har vi et program med mye variert og flott Rock i alle fasonger.
Vi skal presentere noen av artistene etterhvert her på sida, så håper vi også dere finner artister der har lyst til å se når det omsider er festivaltid den 2. & 3. juni!

REFUSED (se)

Svenskene i Refused kommer tilbake til Trondheim for første gang siden de hadde en opptreden på den smått sagomsuste TMV-festivalen tilbake i 1998! Det var rett før de for alvor slo gjennom internasjonalt, og på en måte definerte soundet av moderne hardcore/punk utover 90-tallet. Den legendariske låta “New Noise” er en uunngåelig klassiker, men bandet har mye bra i katalogen, og har også gitt bandet en stor stjerne hos mange av verdens største festivaler som Coachella, Roskilde, Rock Am Ring osv.
Lørdagskvelden på Trondheim Rocks så skal du få med deg denne konserten!

SABATON (se)

Mere svensker, dog i en solid forankring fra 80-tallets powermetal. Bandet har jobbet knallhardt over mange år, gitt ut åtte skiver og turnert verden rundt, og har blitt en av få nye band i sjangeren som virkelig har satt preg på den mere tradisjonelle Heavy Metal scenen. Søndag den 3. juni skal de gjøre en av få europiske konserter for året, mens de jobber med sitt nye album. Og det blir på Trondheim Rocks!