Artister: Kvelertak & Inglorious

Vi fortsetter med presentasjonen av de ulike artistene på den første utgaven av Trondheim Rocks! Dahls Arena skal tas i bruk for første gang den 2. og 3. juni, og to av navnene der er ikke ukjente Kvelertak og det litt mere ubeskrevne bladet, Inglorious.

KVELERTAK (no)

Som en hvirvelvind dukket Kvelertak opp i den norske metalscenen i 2009. Med sin unorske og direkte miks av heavy metal, hardcore, punk og black metal så var de med debutsingelen “Mjød” plutselig ett av Norges hotteste navn, noe de har vært siden.
Det har blitt tre album, konstant turnering verden over, og et utall priser de har tatt i mot, både for platene, men også for sine energiske sceneshow som kan ta pusten fra de fleste.
Før de kommer til Trondheim Rocks 2018 så er de ute på turne både gjennom høsten 2017 og våren 2018 med selveste Metallica.  Hvor går så ferden videre for Stavanger-bandet ?

 

INGLORIOUS (uk)

Her kan du bare trekke inn og nyte om du liker 70-talls rock. Britiske Inglorious er som et nytt, friskt pust fra fortiden. Har du fot for Purple, Zeppelin eller Whitesnake, så bør Inglorious sitte som et skudd!
Bandets to skiver har høstet lovord fra nær og fjern, og bl.a. har Queens Brian May uttalt “You guys really do look like a potent young Deep Purple but with a new slant – very Classic! And the musicianship is stunning. Amazing vocals, by the way!”
Her er det bare å kjenne sin besøkelsestid når de kommer til Trondheim for første gang, lørdag den 2. juni.