Iron Maiden (UK)

Iron Maiden

Etter en massiv suksess med verdensturneen for sitt 16. album “The Book of Souls”, vil Iron Maiden på ny legge ut på en arena og festivalturne i 2018. “Legacy of the Beast World Tour” starter i Tallinn, Estonia den 26. mai, og festivalshowene avsluttes i London den 10. august, før det ventes at turneen ruller videre rundt i verden gjennom 2019.

Ti år etter deres fantastiske opptreden på Lerkendal i 2008, så kommer Iron Maiden tilbake til Trondheim for å fylle byens nye Dahls Arena.
«Legacy of the Beast Tour», er som i god Maiden-tradisjon en “best of”-turne, hvor de kjører et show med klassiske Maiden låter fra deres 80-talls katalog, samt noen nyere overraskelser.
Det blir et nytt stort og visuelt sceneshow, spesielt bygget for denne turneen og inspirert av bandets nye mobilspill og tegneserie.

Manager Rod Smallwood kommenterer:
For denne hits-turneen har vi et tema som gir oss muligheten til å være kreative og ha det litt moro, spesielt med Eddie! (maskoten – red anm.). Jeg vil ikke si så mye enda, men vi jobber med et antall forskjellige stage set, alt i ekte Iron Maiden-tradisjon, som vi håper vil gi våre fans den ultimate opplevelsen når de kommer for å se disse spesielle showene!

Iron Maiden er et av de mest suksessfulle heavy metal band i historien, med over 100 millioner solgte album, og med over 2000 konserter under beltet.

www.ironmaiden.com
www.facebook.com/ironmaiden