Nyheter

TRUCKFIGHTERS STEPPER INN FOR PRETTY VICIOUS

Fuzzrockerne i Truckfighters er tilbake!
I hvert fall for en liten stund! Bandet som har ligget i dvale i et par år skal ut på en jubileumsrunde for debutplata “Gravity X” som er en real klassiker innen sjangeren, og er litt av en energiutblåsning. Jubileumet skulle starte i august, men svenskene har fått stablet seg på beina til å også avlegge Trondheim Rocks et besøk allerede i juni, da som erstatter for Pretty Vicious som måtte kansellere. Det blir en meget svett fredag på festivalen når Truckfighters disker opp med det de kan best!


PRETTY VICIOUS KANSELLERER

Dessverre har Pretty Vicious måtte kansellere årets Trondheim Rocks, pga helsemessige årsaker. Vi jobber med en erstatning for fredag 28. juni, så stay tuned for mere info!


UTEN MAT OG DRIKKE…. EPISODE 2 – KOMPIS

Episode 2 av «Uten mat og drikke…» er ute! Kompis har tre restauranter i Trondheim, og gjør sitt for å få sentrumskvaliteten på mat ut til bydelene. Hvem gleder seg til kullgrillet burger under Trondheim Rocks?


UTEN MAT OG DRIKKE… DEL 1 – UNA

Uten mat og drikke duger helten ikke! 💪
Visste du at vi har 15 antall foodtrucks på plass under årets festival? Frem til festivalstart vil vi la dere bli bedre kjent med noen av de fantastiske matambassadørene våre som skal sørge for at dere holder blodsukkeret oppe og magene fulle både før, under og etter konsertene! Først ut er Una Pizzeria e Bar, som serverer deilig italiensk pizza 🍕Sjekk de ut her!


TRONDHEIM ROCKS – PROGRAMMET ER KOMPLETT!

Vi er i dag glade for å kunne presentere det komplette programmet for Trondheim Rocks 2019, med de tre siste artistene for årets festival på Dahls Arena. Alle artistene vi lanserer i dag kommer inn i programmet for fredag 28. juni, hvor Kiss, Within Temptation, Motorpsycho og Amaranthe er bekreftet fra før.
De tre siste artistene er:

DEATH BY UNGA BUNGA (no):
Med det velklingende navnet Death By Unga Bunga så har Mossingene stått bak fem album med solid, høylydt rock av ypperste klasse. Bandet har flere ganger turnert USA og opparbeidet seg et rykte for noen minneverdige konserter. Ikke gå glipp av dem på Trondheim Rocks!

PRETTY VICIOUS (uk):
Waliserne er spådd av Loudwire til å kanskje bli en av de store overraskelsene innen rocken i 2019, hyper-energiske Pretty Vicious er her for å overbevise! Bandet som har skapt en fin buzz for seg selv gjennom flere singler, slipper debutplata denne våren, og er også trukket frem av renommerte publikasjoner som NME som noe de har stor tro på innen britisk Rock fremover.

MARATON (no):
Maraton er resultatet av fire unge menn med et ønske om å lage noe som de fleste norske band ikke tør. Energisk og fengende, men også krevende i sin kompromissløshet. Sylskarpe gitarer skimtes blendende over fuzzbassens vogntog. Buldrende trommer feller alt i sin vei mens sakral sang bygger det hele opp igjen.

PREMIUM-BILLETTER TIL TRONDHEIM ROCKS 2019 I SALG!

I 2019 vil arenaen ha gjennomgått mange spennende endringer fordi vi har hørt deres ønsker om en enda mer komfortabel helg på festival. Større serveringsområder, med bredere utvalg og nye løsninger på området. Nå kan du gjøre din festivalopplevelse enda bedre ved å oppgradere din billett!

Vi legger nå ut Premium og Premium Gold-billetter! Dette tilbudet var utrolig populært i fjor og vi har begrenset kapasitet – så her er det førstemann til mølla!

Premium-oppgradering:
Fasttrack inngang til festivalen
Tilgang til eget Premium-område med:
Egne barer med et bredere utvalg av både mat og drikke
Egne innendørs-toaletter
Egen merch-bod
Tribuner med sikt mot scener
Stillesoner med servering
Dedikerte festivalverter
Fri inngang til festivalens afterparty

Festivalpass Premium-oppgradering: 1200,- ink. avg.
Dagspass Premium-oppgradering: 499,- – ink. avg.
(oppgradering torsdag:   https://www.ticketmaster.no/event/608023)
(oppgradering fredag:   https://www.ticketmaster.no/event/608029)
(oppgradering lørdag:   https://www.ticketmaster.no/event/608031)

Premium Gold-oppgradering:
Fasttrack inngang til festivalen
Restaurantopplevelse på E.C.Dahls Pub og Spiseri på festivalområdet, ink.mat og drikke-pakke.
Tilgang på egen Premium Gold plattform foran scenen.
Tilgang til eget Premium-område med:
Egne barer med et bredere utvalg av både mat og drikke
Egne innendørs-toaletter
Egen merch-bod
Stillesoner med servering
Dedikerte festivalverter
Fri inngang til festivalens afterparty

Festivalpass Premium Gold-oppgradering: 2695,- ink. avg.
Dagspass Premium Gold-oppgradering: 995,- ink. avg
(oppgradering torsdag: https://www.ticketmaster.no/event/608023)
(oppgradering fredag: https://www.ticketmaster.no/event/608029)
(oppgradering lørdag: https://www.ticketmaster.no/event/608031)

NB: MAN MÅ HA FESTIVALBILLETT FOR Å KUNNE KOMME INN PÅ OMRÅDET.
PREMIUM-BILLETT GIR KUN TILGANG PÅ PREMIUM-OMRÅDET, OG FUNGERER IKKE UTEN FESTIVALBILLETT.

———————————————————————————————————————

 

SEKS NYE ARTISTER TIL TRONDHEIM ROCKS 2019!
(annonsert 13. desember 2018)

Vi rocker jula inn med et stort slipp før nyåret! Denne gangen byr vi på noen av Skandinavias størst og mest spennende band, så her er det noe for en hver smak. Det er en glede å annonsere at kultfavorittene i Turbonegro og The Hellacopters står på scenen under årets festival. I tillegg får vi besøk av legendariske Stage Dolls, svenskene i Backyard Babies, samt Trondheimsbandet Johndoe og Tromsø-rockerne i LÜT, kjente for sine energiske liveshow. Nå er det kun 2 slots ledige på scene 2 til neste års festival, så det er bare å sikre seg billett!

«Vi gleder oss allerede utrolig mye til neste års festival og har med dette slippet en veldig sterk line-up som vi vet kommer til å gjøre Trondheim Rocks 2019 til en uforglemmelig helg. Jeg mener: KISS, Def Leppard, Iggy Pop, Dumdum Boys, Gluecifer, In Flames, Motorpsycho, Turbonegro, The Hellacopters, Within Temptation, Amaranthe, Halestorm, All them Witches, LÜT, Stage Dolls, Backyard Babies, Johndoe og Asylums. – Dette blir en helg for historiebøkene!» – Martin Nielsen – Live Nation.

TURBONEGRO
Det er trygt å si at Turbonegro er et av Norges mest legendariske rockeband! De har siden starten i 1989 opparbeidet seg internasjonal kultstatus, og står som en bauta i norsk musikkhistorie. 2 februar 2018, 20 år etter klassikeren «Apocalypse Dudes», kom den etterlengtede oppfølgeren til 2012s «Sexual Harassment». Albumet er bandets niende i rekken og har fått den passende tittelen «RockNRoll Machine».

THE HELLACOPTERS
The Hellacopters ble danna som et sideprosjekt av Entombeds Nicke Andersson og Dregen fra Backyard Babies på midten av 90-tallet, og ble selve spydspissen i en ny bevegelse av svenske og norske rockeband. Deres blanding av punk, garasjerock og hardrock har gitt oss mange minneverdige konsertopplevelser og låter for livet. Mange vil nok beskrive kultfavorittene som ett av Skandinavias største og viktigste band.

BACKYARD BABIES
I 30 år har svenske Backyard Babies levert rock’n’roll av ypperste klasse, både live og på plate. Bandet består fremdeles av de fire originalmedlemmene Peder Carlsson, Johan Blomquist, Dregen og Nicke Borg, til tross for at de har tatt noen pauser. I sommer slapp Backyard Babies singelen «Shovin’ Rocks», som er den første fra deres kommende album. «Silver & Gold» er spilt inn i velkjente Park Studios, med den legendariske produsenten Chips Kiesbye.

STAGE DOLLS
I 2019 er det 30 år siden «Love Cries» med legendariske Stage Dolls fant veien inn på de amerikanskje hitllistene. Det norske bandet er innlemmet i Rockheim Hall of Fame, sammen med artister som Dum Dum Boys, De Lillos og Åge Aleksandersen. Her snakker vi låter som «Love Don’t Bother Me», «Still in Love», «Soldier’s Gun», «Hard To Say Goodbye», «Sorry (Is All I Can Say) og «Wings of Steel». Allsang-effekten med andre ord faretruende høy når dette bandet fyrer av sine hits under Trondheim Rocks 2019.

JOHNDOE
Trondheimsbandet Johndoe gjør sin største konsert i hjembyen når de står på scenen under Trondheim Rocks – bare et steinkast unna der de hadde sitt første øvingsrom. Bandet er allerede for veteraner å regne i norsk rock, og har siden den kritikerroste debuten «Ja takk til trøbbel» fra 2003 bare fortsatt å levere. Johndoe har spilt et halvt tusen konserter over hele landet, og deres liveshow har blitt beskrevet som infernalske energiutblåsninger.

LÜT
LÜT har på kort tid etablert seg som et av landets mest spennende rockeband. De har utviklet et unikt, tight og energisk liveshow, preget av et hardtslående lydbilde, store gitarer og melodiøse låter. 2017 var et stort år for Tromsø-gjengen hvor de ble nominert til «Årets beste liveartist» under P3 Gull 2017, «Årets Nykommer & Gramostipend» under Spellemann 2017 og var med i Urørtfinalen. De har også blitt hyllet av Metallica-trommis Lars Ulrich i radioprogrammet «It’s Electric».

Billetter til både dagspass og festivalpass finnes her:
https://www.ticketmaster.no/artist/trondheim-rocks-billetter/991254