Praktisk info

Dahls Arena

Trondheim Rocks ble arrangert for første gang i 2018. Den første festivalen var en gedigen suksess, med navn som Iron Maiden, Volbeat osv. på plakaten. Festivalen var utsolgt lang tid i forveien, med over 18000 mennesker hver dag.

I 2019 skal vi tilbake til Dahls Arena for den andre utgaven av Trondheim Rocks. Området ligger mellom E.C. Dahls Bryggeri og Jarleveien, og festivalen foregår mellom 27. – 29. juni 2019.

Festivalen ligger i gangavstand fra sentrum av Trondheim.

Festivalen arrangeres av Trondheim Stage og Live Nation.

Dahls Arena

Vi er nesten klare til å åpne portene på Dahls Arena for andre gang. Årets festival er en tre dagers fest, vi håper dere i publikum er klare! 😃👍

Her er litt informasjon som kan være nyttig å lese før dere skal ta turen mot festivalområdet. Del den gjerne med de dere skal på festival sammen med.

Del også opplevelsene deres underveis på festivalen med oss på facebook og instagram! 🙂

VÆR OG VIND:
Husk å kle dere etter værforholdene! I tilfelle regn så har vi Killnoise på området som selger regnponchoer og øreplugger.

BILLETTER:
Det er fortsatt ledige plasser på festivalen, både dagspass, festival og premium oppgraderinger. Det kjøpes her hos Ticketmaster:
ticketmaster.no/artist/trondheim-rocks-billetter/991254
Merk at det også vil være en billettbod på utsiden av festivalen, rett ved innslippet.

ÅPNINGSTIDER:
Portene åpner:
Torsdag: 15.00
Fredag: 14.00
Lørdag: 13.00

Alle konsertdagene er ferdige kl 23.00

BILLETTER TIL BÅND:
Alle må bytte billett til festivalbånd.
Dette gjelder både festivalpass, dagspass og også premium/premium gold.
Vi anbefaler at flest mulig bytter på oppsatte tider inne på Solsiden kjøpesenter, for da slipper dere kø i innslippet på arenaen. Dette skjer i andre etasje på senteret, vis a vis Jordbærpikene.
Tidspunkt er 12-20 på onsdag 26. juni, og 12-18 på festivaldagene.
Om dere ikke rekker å bytte på Solsiden så kan dere benytte billettboden på arena for å bytte til bånd. Den bemannes fra når portene åpner den enkelte dag. Merk at her kan det være litt ventetid.

BETALINGSMIDDEL:
Festivalen er en kontantløs arena! Det betyr at vi kun tar kort i alle kassepunkter.
Vil dere bruke kontanter så må det veksles til et cashcard som kan benyttes. Dette kortet kan fås ved toalettområdet, er gratis og kan fylles på undervis i festivalen.

MERCHANDISE:
Som vanlig er det en merchandisebod på område tmed et godt utvalg fra artistene på festivalen! Der finner du også våre egne Trondheim Rocks tshirts, hettegensre, luer, totebags og capser.

AKKREDITERING / PRESSE / GJESTELISTER / HENVENDELSER:
Ta kontakt med billettbod utenfor innslippet i Jarleveien. Den bemannes fra når portene åpnes den enkelte dag.

PARKERING:
Vi organiserer ingen parkering i området. Vi anbefaler folk å benytte seg av parkering i sentrum av Trondheim, evt parkeringshus på Solsiden, Bakke Bru o.l.

VIDEO/FOTO:
Det er IKKE lov å ta med seg foto eller videoutstyr inn på arenaen. Det gjelder alle typer kamera (kun mobiltelefon er lov å ta med inn).

MAT/DRIKKE:
Det er et veldig godt utvalg mat og drikke på arenaen, også vegetar/vegansk og glutenfritt. Se gjerne våre videopresentasjoner av endel av aktørene på våre facebook-sider.

HC-INFORMASJON:
For benyttelse av HC-området så gjelder egne HC-billetter som nå er utsolgt.
På dette HC-området er det eget HC-toalett, vakter og verter som skal gjøre oppholdet enklest mulig.
Husk å registrere ledsager om det behøves, til borge@trondheimstage.no

IKKE LOV:
Viktig: Det er IKKE lov å medbringe noen form for stoler, krakker, paraplyer, dyr, mat/drikke (inkl flasker/bokser), kamerautstyr og alt annet som er ulovlig ifølge norsk lov.
Ja, det er lov å ta med seg en liten ryggsekk med klær (det er det mange som spør om).

MISTET:
Har du mistet noe på festivalen ? Kontakt haavard@trondheimstage.no